search icon

Любопитно

Ники Михайлов не правел секс с Алисия!

Животът на звездната двойка преминавал по доста скучен начин

Сексуалният живот на красавицата Алисия бил сериозно затормозен, защото завеяният Ники Михайлов бил толкова отдаден на собствените си мисли, че никога не се сещал да я налюби.

Това издаде под секрет един от най – близките приятели на семейството и допълни, че ако не било уважението към футболиста, отдавна да я е тръшнал между чаршафите.

Общо взето, животът на звездната двойка преминавал по доста скучен начин и Алисия търпяла всичко само, за да задоволи собственото си его, че е успяла жена с богат и известен мъж. За да се разсее, а и да привлече вниманието на Михайлов младши, тя по цял ден натискала табуретката пред огледалото и се гримирала най – малко по пет пъти.

Ники обаче съвсем не се трогвал от безмълвните намеци и непрекъснато искал да се налива с кола, докато гледа мачове по телевизията. Алисия вече съвсем не можела да понася и любимата му пица, която поръчвал точно в единадесет преди обед. От своя страна, певицата пък щракала за разнообразие на компютъра и сама пускала различни слухове за себе си, когато не е заета с разкрасяване, пише skandalno.net.

Недоверчиви почитатели на русокосото чудо пък веднага определиха тези слухове, като поредната клевета, която Николета Лозанова е съчинила по адрес на противницата си. Те са категорични, че толкова подло поведение е направо осъдително и с него трябва да се занимаят органите на властта.

Свързани новини