search icon

Любопитно

Мариана Попова пак се даде на Слави

Поп звездата Мариана Попова отново ще бъде част от журито на "Гласът на България"

Поп звездата Мариана Попова отново ще бъде част от журито на „Гласът на България“.

Певицата за втора поредна година ще седне на съдийския стол в шоуто. Клюката носи, че Мариана се е дала на Слави за жълти стотинки и ще вземе мизерен хонорар за участието си. Тъй като певицата няма почти никакви ангажименти в последно време, приела да участва в шоуто срещу смешни пари.

Въпреки че миналата година Мариана протестираше най-силно срещу ниските хонорари, сега певицата приема с охота всяко предложение. Причината е, че е все по-малко търсена за участия, а свития семеен бюджет я принуджава да скланя на всякакви оферти. Дори да приеме предложението на Слави, оценено на колегите й като “жълти стотинки”.

За разлика от Попова, Миро, Ивана и Кирил Маричков са категорични, че няма да участват в шоуто срещу подобно възнаграждение. Засега сумата се пази в тайна, но според запознати Слави не е бил особено щедър към поп звездата, пишат от „Всеки ден.

Договорът на Мариана Попова със Слави опровергава и твърденията на певицата, че ще заминава за Австрия. Допреди няколко седмици изпълнителката се жалваше, че иска да се премести във Виена, където да живее като бял човек.

Свързани новини