search icon

Любопитно

Американци хвърлиха око на Алекс Раева

Внимание е привлякло парчето й с DJ Дончо Hey Boy

Американски блог за европейска поп музика не щади суперлативи по адрес на нашите музикални звезди. Според авторите отвъд Океана някои родни красавици са напълно готови за световната сцена, а тя пък щяла да ги приеме с разтворени обятия.

"Добро утро, Европа! Спа ли добре? Защото сън не лови лошите балкански момичета. Те са прекалено заети да прекарват нощите си в обиколки по партита и това е точно така, както би трябвали да бъде".

Така започва поредният материал в американския блог за музика http://europopped.com, в който авторите сипят добри думи по адрес на наши изпълнители.

Този път в полезрението на отвъдокеанските почитатели е очарователната Алекс Раева, която през последния телевизионен сезон доказа, че се справя с актьорската игра не по-лошо от колегите си професионалисти. Внимание е привлякло парчето й с DJ Дончо Hey Boy, което звучи свежо, модерно и определено не съвсем балканско.

Смесицата от райв, денс и поп, с леки препратки към Мадона, по-скоро във видеото, предизвикват интереса и започваме да се чудим защо парчето не попада по-често в плейлиста на родните дискотеки, пише blife.bg.

Щатският сайт също подчертава, че стилът на Алекс от последния й клип поразително напомня за британската поп "мълния", която продължава да скандализира света с грандиозните си и доста провокативни концерти - спектакли. Заслужава си да се види, защото това е бъдещето на българската хаус и поп музика, което изглежда все по-светло и по-светло, се коментира в сайта.

Само няколко дни по-рано родната певица, която освен като актриса, видяхме и като телевизионна водеща, отново прикова интереса от другата страна на Океана. Тогава всъщност европейска читателка на блога бе подсказала на неговите създатели за нашата талантлива изпълнителка и по-конкретно за друго нейно съвместно парче с DJ Дончо - I'll Be OK. Мелодията бе определена като изгаряща.

Предишният текст за някогашната вокалистка на Ку-ку бенд разказва подробности за клипа, сниман на гръцките острови Санторини, и за неговата поява в YouTube. Не са пропуснати и режисьорите Жоро Петков, Виктор Нинов и Николай Антонов, както й гримьорката Венцислава Койчева. Акцентът обаче е върху дългогодишното партньорство между Раева и Дончо.

Свързани новини