search icon

Любопитно

Тайра Бенкс е уморена от телевизионното си шоу

Звездата създаде телевизионното шоу още през 2003 г.

Супермоделът Тайра Бенкс почти се отказа от предаването "Следващият топмодел на Америка”, защото напрежението по създаването му, довело до прекалено много стрес в живота й, съобщава ContactMusic.com.

Звездата създаде телевизионното шоу още през 2003 г. и оттогава до днес то се е превърнало в една от най-популярните риалити програми в света. Към момента шоуто има внушителните 19 сезона и продължава да се радва на зрителски интерес.

Банкс обаче обяви, че е готова да се отдръпне от проекта, който й спечели кариера в телевизията, тъй като й е все по-трудно да се справя с ролята на домакиня и на изпълнителен продуцент.

В интервю за New York Post моделът заяви, че преди няколко години била готова напълно да се откаже от телевизионния си проект. В крайна сметка тя осъзнала, че "Следващият топ модел на Америка” е плод на нейните усилия и работа, така че бързо се отказала от мисълта.

38-годишната знаменитост, която наскоро завърши Harvard Business School, обясни, че в момента се опитва да се научи да разпределя работата си внимателно.

Тайра е решила да прехвърли по-голяма част от отговорностите, свързани с предаването, на хората от екипа си, за да може да си отдъхне поне за известно време.
 

Свързани новини