search icon

Любопитно

Елена Петрова пак се уреди с главна роля

Филмът щял да бъде на съвременна тематика, а в една от главните роли ще играе Елена Петрова

Нов български сериал, който според продуцентите ще се превърне във феномен, подобен на „Стъклен дом", ще пусне bTV наесен.

Филмът щял да бъде на съвременна тематика, а в една от главните роли ще играе Елена Петрова. Тя дълго време не се бе появявала след не особено успешната си роля като Боряна в „Стъклен дом". Очаква се новият сериал отново да я върне в светлината на прожекторите.

Най-вероятно новата продукция ще стартира преди старта на „ВИП брадър" по Нова тв, за да могат зрителите да се зарибят и да не гледат риалитито. Сериалът щял да бъде съвременен и в него, както и в предишния, ще се редуват любовни тръпки с криминални сюжети.

Също така скоро по bTV ще тръгне и друг сериал, който ще е на тийнейджърска тематика. В него също се очаква масирано участие на звезди, изгрели в „Стъклен дом". Засега не се знае коя ще е сексапилната учителка, забъркала се в скандална любов с ученик. Тук фаворитките са три - Яна Маринова, Деси Бакърджиева и Диляна Попова. Според запознати продуцентите се още не са решили, на коя да поверят ролята, пише "Телеграф".

Асен Блатечки и Стефан Данаилов също не са забравени. Те ще си партнират в друг сериал, който щял да бъде със засилен криминален елемент. В bTV подготвяли и още няколко сериала, но засега държали проектите в запас, като имали готовност да ги осъществят при нужда за не повече от месец-два. Телевизията ще пусне и новите сезони на „Столичани в повече", „Домашен арест" и „7 часа разлика".

В БНТ подготвят нов сезон на „Под прикритие". Националната телевизия подготвя също най-малки 4 нови сериала. Най-големи надежди се възлагат на продуцирания от Найо Тицин „Четвърта власт", а също така и на „Клинична пътека"на Краси Ванков. Последният е продуцент и на единствения сериал, с който Нова тв ще се отчете тази есен - „Етажна собственост". Медията предпочете да замрази „Женени с деца в България" и кримката „Отплата" и заложи всичко новите два варианта на „Биг брадър".

Свързани новини