search icon

Любопитно

Владо Карамазов ще раздава "малинки"

Това ще стане в новото токшоу "Гала вечер" по БНТ от октомври

Актьорът Владо Карамазов ще раздава родния еквивалент на холивудските антинагради "Златна малинка".

Това ще стане в новото токшоу "Гала вечер" по БНТ от октомври.

Според предварителните планове предаването ще се излъчва всяка петък вечер след "Панорама", научи "Труд".

Договорът между държавната телевизия и продуцентите Иван и Андрей предстои да се подпише всеки момент.

Идеята на шоуто е да се отсяват издънките на седмицата, независимо дали някой се е изявил с изказване или с действие. Ако министър или друга известна личност е направила гаф в последните дни, от екипа ще я канят, за да си получи лично антинаградата. Тепърва ще се мисли как ще изглежда предметът, който ще се връчва.

Карамазов вече има опит като тв водещ. Той беше лице на екстремното шоу "Сървайвър", което Би Ти Ви прави 3 сезона. Контрактът му с телевизията изтече наскоро и така актьорът вече може да се появява и по други телевизии. Именно договорът с Би Ти Ви попречил преди време на любимеца на стотици дами да влезе в сериала на държавната медия "Под прикритие". Там бил поканен за главната роля на ченгето Мартин, която в крайна сметка беше поверена на Ивайло Захариев.

Сега обаче Карамазов има най-голяма вероятност да получи поста "основен водещ" в бъдещето седмично предаване по БНТ, макар че се обсъждат имената и на други претенденти. Според идеята в "Гала вечер" ще се изявява и поне още един ководещ, като все още не е уточнено дали той ще бъде мъж или жена.

Подобни антинагради от години връчват в шоуто "Господари на ефира". Там репортерите на предаването преследват понякога с дни известни личности, за да им поднесат Златен скункс.

Свързани новини