search icon

Любопитно

Константин: ''ВИП брадър'' беше като приказка!

''Аз съм победителят с най-категоричен резултат в историята на играта''

Константин споделя пред списание „Нов фолк”, че отново би участвал във „ВИП брадър”, но само ако има някакво развитие – например да се направи издание с победителите в шоуто, какъвто е той, тогава би могъл да се конкурира с тях и да види оттам насетне какво ще се получи.

„Само хубави спомени пазя от участието си в предаването. Според представителите на холандската компания „Ендемол”, която държи правата на „Биг брадър” по цял свят, аз съм победителят с най-категоричен резултат в историята на играта. Иначе идеята й е винаги накрая да останат двама, като се изкарат негативите на по-добрия и позитивите на по-слабия, за да се изравнят симпатиите на зрителите и да има по-сериозно гласуване. Но както ми каза Нико Тупарев:

„В твоя случай просто нямаше какво да направим!” 339 хиляди гласуваха за мен! И това са само тези, които са ме подкрепили с есемеси, а не всички, които са ми симпатизирали. Много неща вече бях изживял до този момент – и признания, и най-високите отличия, мислех, че няма какво повече да ме развълнува, но този „ВИП брадър” ми донесе такава емоция, че….като една приказка, като сън беше!”, спомня си Коцето, пише kliuki.bg.

Свързани новини