search icon

Любопитно

Мила Кунис: Не е лошо понякога да грешиш

Израснах в Ел Ей, но не сме били богати, нито дори част от средната класа

Холивудската актриса Мила Кунис вярва, че бедността, в която е живяла като по-млада, й е помогнала да изгради успешна кариера, пише Contactmusic, цитиран от TV 7.

Красавицата, която изгря още на 14-годишна възраст в сериала "That 70's show", е дъщеря на бедни имигранти от Украйна.

Вместо да я подтисне обаче, този факт по-скоро й помогнал да изгради твърдия си характер, благодарение на който пробива в Холивуд.

Израснах в Ел Ей, но не сме били богати, нито дори част от средната класа. Бяхме си доста бедни и в тази ситуация се учиш бързо как се случва животът, разказва брюнетката.

Благодарение на характера си, тя преуспява в кариерата, но за да се задържи на върха, според нея, й помага фактът, че се е обградила с умни хора.

Най-добрият съвет, който са ми давали, е, че не е лошо понякога да грешиш, тъй като не можеш винаги да залагаш на сигурно.

Въпреки това обаче Мила е притеснена за развоя на кариерата си от сега нататък.

Пред списание "Total Film" тя споделя, че това, което се случва с жените след 35-годишна възраст в тази индустрия, е да играят "приятелката" или "красивото момиче".

Има толкова много 50-годишни прекрасни актьори, които постоянно се съревновават с 20-годишни колеги. Ролите им са ограничени и повечето филми залагат на мъж в главната роля.

Свързани новини