search icon

Звездите

Джина Стоева: Ще се омъжа за Бойко Борисов

Джина навита да стане булка на Бате Бойко

„Ако Бойко Борисов ми предложи брак, съм готова да се омъжа за него. Но първо трябва да го опозная, защото не знам дали е лесно да се живее с него“. Това заявява пред „България днес“ певицата Джина Стоева.

„Премиерът ми харесва като мъж, защото излъчва чар и увереност. Освен това е висок и тялото му е много добре сложено. Предполагам, че има много малко жени, които да не го харесват“ – твърди Джина Стоева.
Джина Стоева

Според нея обаче съжителството с премиер ще е много трудно, защото работата му поглъща голяма част от времето и рядко може да обръща внимание на семейството. Допълнителна трудност е, че е популярна личност и дори излизането на разходка ще е голямо приключение, защото всички ще го познават.

„Хубаво е, че си поддържа фигурата, въпреки че е много зает с държавните дела. Излъчва хъс, който не се среща при много мъже“ – коментира Джина. Според нея Борисов е властен не само в работата си, но и в личния живот.

Тази седмица в интервю премиерът обяви, че след като приключи с държавните дела, ще се ожени за госпожица, с която сега е по-близък.

Свързани новини