search icon

Любопитно

Цецка Цачева шокира нацията

На корицата обаче 54-годишната снажна дама изглежда поне с 30 години по-млада

Шефката на парламента Цецка Цачева шокира нацията като лъсна в лайфстайл списание.

На корицата обаче 54-годишната снажна дама изглежда поне с 30 години по-млада и с толкова килограма вталена.

Бруталното използване на фотошопа предизвика вълна от коментари в нета. Повечето са удивени от преобразяването и са категорични, че без името на корицата, малцина биха познали в изпънатата чаровница строгата началничка на депутатите. 

"По нея няма нито една бръчка, килограмите също изглежда са значително по-малко от тези, които сме виждали", дивят се по форумите. Зевзеци вече търсят стоте разлики между Цецка от корицата и реалната Цачева.

Като видяла снимката на колежката си, Искра Фидосова веднага поискала да я сложат на следващата корица, гласи един от вицовете в мрежата.

Пред списанието г-жа Цачева признава, че един от любимите й филми е с младата Камерън Диас - “Ах, тази Мери”. В разгърнатото на няколко страници интервю шефката на Народното събрание обяснява колко много работи и как вижда перспективите пред ГЕРБ. Има и по-светски теми като кога и как се е запознала със съпруга си, пише БГНЕС.

На въпрос дали сега я ухажват, съвсем скромно и в абсолютен контраст със снимката на корицата Цачева казва:

“Трудно ми е да кажа дали сега комплиментите са протоколен жест, акт на внимание заради поста, или израз на човешко внимание, но все пак от житейският си опит човек успява да отсее истинското от другото внимание”.