search icon

Звездите

Емилия: Заедно ще решим коя да е следващата клипирана песен

Една седмица след промоцията на Емилия тя си дава равносметка за изминалото събитие

Една седмица след промоцията на Емилия тя си дава равносметка за изминалото събитие.

"Първо искам да благодаря на много хора, защото с каквото и да се занимаваш, винаги зад този успех стои един цялостен екип. В живота трябва да се научим да казваме благодаря на хората, които ни карат по някакъв начин да се чувстваме успели. В този проект мисля, че успяхме с всички, които участваха в него. На първо място искам да благодаря на продуцентите ми Митко и Мария Димитрови и на целия екип на фирма Пайнер, на Вергиния Здравкова, че ме накара да се чувствам като Пепеляшка с нейните тоалети и на целия екип, който направи промоцията блестяща, както и на всички хора, които доидоха на събитието,а и на всички зрители, които гледаха на живо."

"Изчетох много коментари след промоцията. Наистина едно голямо благодаря на всички, които харесаха песните, оцениха труда ни и се радвам, че наистина има хора, за които да продължаваме да творим."

"Големият въпрос сега, от всички хора, които ме харесват е "Коя ще е следващата клипирана песен?" Малко е рано да говоря за клип, защото преди дни се завъртя видеото на "Свързано е с теб", но аз мисля да послушам почитателите, да се съобразя с тяхното мнение. Песните, които са събрали най-много одобрение до момента са "Просто те убивам", "С теб" и "Ще чакам да ми звъннеш". Имам достатъчно време , за да се допитам до всички и заедно да решим", споделя още Емилия.

Свързани новини