search icon

Звездите

Камелия: Не виждам смисъл в това да правя клипове!

Изпълнителката е на фолк сцената 15 години и е категорична, че в тази професия, противно на всеобщото мнение, не се печели лесно

Камелия вече няма желание да снима клип на песента "Лошо действаш ми", която представи на наградите на телевизия "Планета".

Фолк звездата заяви в телевизионен ефир, че сингълът й така и не е получил достатъчна ротация.

"Направих една песен, която я представих на наградите /б.а. на "Планета"", която така и не се завъртя по телевизията, т.е. не завъртяха това клипче от наградите. Имах желание да снимам и клип, вече нямам желание да снимам клип! Убивам си желанието, не виждам смисъл в това!" - сподели Камелия в "Карбовски: Директно"

Изпълнителката е на фолк сцената 15 години и е категорична, че в тази професия, противно на всеобщото мнение, не се печели лесно.

"Не се изкарват лесно парите. Изкарват лесно тези, които и лесно ги харчат, безсмислено, ей така ги хвърлят. Но когато си влагаш парите в нещо качествено и нещо, което го обмисляш дълго време, никой не ги изкарва лесно" - коментира тя.

Многобройните почитатели на Камелия отдавна се надяват тя да започне да пуска по-често нови сингли. Певицата обаче на няколко пъти в свои интервюта подчертава, че ще прави нови парчета само, когато е убедена, че има необходимост от това. "Има песни, ще правя, но когато го почувствам" - каза отново тя.

Свързани новини