search icon

Любопитно

Сервитьорка за Калин Врачански: Пенисът му е огромен

Пловдивска сервитьорка изнесе на бял свят пикантни подробности около мъжкото достойнство на Калин Врачански

Пловдивска сервитьорка изнесе на бял свят пикантни подробности около мъжкото достойнство на Калин Врачански.

Пловдивчанката Весела не спира да коментира с възторг единствената нощ, която прекарала с актьора. Според твърденията на момичето, актьорът е едва ли не бог в леглото. А достойнството му е като „шпага на страстта“ и тя е възхитена от него.

Двамата се запознали в местно кафене в Пловдив, където Весела работи. Актьорът спонтанно я поканил на среща, а тя въпреки, че си имала гадже веднага приела да излязат.

„Беше много галантен и се изненадах, че не е надут. Иначе на бурсук мяза и е все смръщен, но всъщност е душа човек.“, коментира Весела пред „Всеки ден“, цитират от kliuki.bg.

Нощта с актьора направо надминала очакванията на сервитьорката. По думите й Врачански има впечатляващо мъжко достойнство, с което многократно я удовлетворил в леглото. “Той си трае за неговия и когато дойде моментът, го използва на място. Абе шпага на страстта!”, хвали го сервитьорката и допълва, че жените, които не са спали с него, все едно не са живели.

Заради единствената си нощ с Врачански Весела дори се разделила с вече бившето си гадже. Независимо, че флиртът повече не повторил сервитьорката категорично отказвала да има връзка с някой, който е гола вода в леглото.

Свързани новини