search icon

Любопитно

Затворници опипвали гърдите на Николета!

Плеймейтката се притеснила много от наглото посегателството

Хора от кръга на Николета разказаха, че красавицата едва се разминала с изнасилване „зад решетките”.

Припомняме, че брюнетката "влезе в затвора" заради репортаж на Мартин Карбовски за предаването "Отечествен фронт". Затворниците толкова се възбудили от плеймейтката, че директно атакували прелъстителката, пише hotarena.net. Разгонените пандизчии започнали да опипват пищния й бюст. Николета се притеснила много от наглото посегателството.

Въпреки това прелъстителката благоразумно демонстрирала самообладание. За да излезе от деликатната ситуация, кавалерски се намесил нароченият за неин личен  ПР Мартин Карбовски.

Плеймейтката след това проявила завиден професионализъм и мъжество. Звездата не се отказала да се появява като мисионерка по затворите и продължила участието си в проекта на Карбовски.

В женския затвор на Сливен усилията й се отблагодарили. Красавицата се запознала с осъдени за убийства, кражби и измами, които я приели като приятелка.

Николета разговаряла с тях. Жените обсъждали стойностни теми като цената на свободата и смисъла на живота. Плеймейтката дори посетила стаята за „съпружески посещения”. Там затворничките се отдават на ласки с половинките си, които са на свобода.

Свързани новини