search icon

Top stories

Диета за малко да убие Ивана!

Фолк певицата получила тежка бъбречна криза

Заради манията си да отслабне Ивана едва не се спомина.

Фолк певицата получила тежка бъбречна криза, в резултат на поредната диета, която реши да спазва.

Почитателите на певицата все пак могат да са спокойни. Любимката им в момента е в цветущо здраве, а почти фаталната диета Ивана пробвала преди 5-6 години.

Изпълнителката решила да топи килограмите по метода на известния диетолог д-р Пиер Дюкан, но получила увреждане на бъбреците, заради което влязла в болница, пишат от „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Ивана не крие, че диетата дала желаните резултати, но последиците били почти фатални за нея. „Няма да си кривя душата, с хранителния режим на Дюкан имах много голям резултат. Стопих се за по-малко от 2 месеца. Но ме удари в бъбреците“, признава тя.

С почти фанатична точност фолк дивата спазвала препоръките за първите два етапа. При третия обаче се издънила жестоко. Вместо да захранва постепенно организма си с други храни, освен приеманите до момента зеленчуци и протеини, Ивана се нахвърлила върху любимите си шоколади и тестени изделия.

В резултат на това певицата не само си връща теглото, но качва и още над 20 килограма.

„С моя начин на живот е трудно да спазвам какъвто и да е режим. Карам на кафета и цигари по цял ден, а след обяд или вечер се сещам да ям“, признава Ивана.

В момента изпълнителката пробва нова строга диета, с която се надява да стопи излишните килограми. И вярва, че за разлика от другите, тази ще даде желаните резултати.

Свързани новини