search icon

Интимно

Индийка хвърли дрехите заради крикет!

Понам Панди обеща да лъсне гола, в случай че любимият й отбор по крикет Колката Найт Райдърс спечели местния шампионат

Момичето на Мондиал 2010 Лариса Рикелме създаде цяла школа след обещанията си да захвърли дрехите при победи на футболния терен на любимия й Парагвай.

Сексапилната латино мацка често можеше да бъде забелязана да подгрява публиката преди мачовете на южноамериканците, а в емблематичен се превърна мобилният й телефон, сложен между гърдите. Още тогава Лариса си събра куп подражателки, които също потърсиха бърза слава, показвайки прелести, пише .

Последната нейна имитаторка и несъмнено една от най-успешните такива се казва Понам Панди. Красавицата е един от най-известните и желани модели в Индия. Подобно на Рикелме, индийската секс бомба обеща да лъсне гола, в случай че любимият й отбор по крикет Колката Найт Райдърс спечели местния шампионат. За късмет на състезателите на отбора и всичките му фенове любимците на Понам триумфираха и тя се видя длъжна да изпълни обещанието си.

Индийският модел публикува на страницата си в "Туитър" гореща снимка, на която позира чисто гола. Понам оставила върху себе си само черните си обувки и бижутата.

"Тук е обещаната ви снимка. По-малките момченца да не цъкат на снимката, защото не поемам отговорност" – написа индийската манекенка в профила си.

Това не е първият път, в който Панди предизвиква истински фурор в страната си. Преди време беше заявила, че ще смъкне дрехите, ако Индия спечели световното първенство по крикет. В крайна сметка не го направи, тъй като получи множество заплахи.

Вижте фотогалерия:

Лариса Рикелме свали дрехите за сп. Soho

Лариса Рикелме

Свързани новини