search icon

Top stories

Явор нашамарил Луиза в софийска кръчма

Актьорът бил доста пиян, а приятелката му правила скандали

Звездите от "Стъклен дом" Луиза Григорова и Явор Бахаров направили голям цирк в столична кръчма пред погледа на изумените клиенти. "Хората гледаха и не вярваха на очите си", казва очевидец.

Луиза, Явор и техни приятели нахлули в заведението вече пияни. Очевидно били подложили на друго място и идвали да си допият. На пияния Бахаров му се сторило, че някакъв човек го гледа лошо. Той тръгнал към него да го бие. Мъжът обаче и представа си нямал за какво става въпрос, и само охраната го спасила да не изяде юмрука на актьора.

Човекът бил спасен, но Явор не останал мирен и отново налитнал да го бие. Тогава скочила Луиза - видимо в кондиция, и се опитала да спре гаджето си с думите:

"Ти си гадно копеле, бе! Защо ти трябва де се биеш с човечеца. Не виждаш ли, че нищо не ти прави". Луиза покрещяла още малко и завършила с думите: "Не знам какво правя още с теб!"

Това вбесило Явор и той й забърсал един шамар, за да млъкне. Луиза започнала да пищи, което преляло чашата. Двамата били почти насилствено изтикани от охраната извън заведението, за да не смущават клиентите, пише lifestyle.bg.

Свързани новини