search icon

Top stories

Бойко Борисов спря тока на Тони Димитрова

Оказало се, че премиерът дори не забелязал певицата

Премиерът Бойко Борисов спря концерт на бургаския славей Тони Димитрова. Била станала грешка, извини минута след това той.

По време на посещението му в Бургас, където откри митнически и индустриални обекти, премиерът откри и новата сграда на БНР в Бургас.

Докато официалните гости чакат пристигането на Бойко Борисов, певицата Тони Димитрова запява „За кой ли път”.

Точно в този момент в разгара на купона и при рефрена „Аз виждам слънце в твоя образ” пред сградата на радиото блясва премиерският автомобил.

"Хайде, спирайте тука музиките и да започваме", разпорежда Борисов.

Шокираната Тони Димитрова едва поема дъх да каже:

"Ама защо ми спряхте музиката? Аз пея."

Увлечената в изпълнението на парчето, Тони дори не разбира за височайшето присъствие. Тя вниква в ситуацията, едва когато й спират музиката и към нея се насочват камерите и фотоапаратите, следващи министър-председателя, пише Blife.bg

Оказало се, че премиерът дори не забелязал певицата. Той веднага туширал гафа:

"А, Тони! Ама ти тук ли си? Аз мислех, че си на запис! Извинявай! Тони, съжалявам... абе, що не казахте, че Тони е тука, бе?

Вижте сега как се изложихме".

Тони Димитрова пя направо на улицата днес за радост на всички живеещи около Пристанището по случай откриването на БНР в града, пише Burgasinfo.com. Радио „Бургас” вече излъчва на честота 92.50 MHz. Сигналът на Радио „Бургас” обхваща Южното Черноморие - от Слънчев бряг до Синеморец, както и в районите на Карнобат, Айтос, Средец, Малко Търново и Елхово.

Свързани новини