search icon

Top stories

Уил Смит цапардоса украински журналист! (снимки + видео)

Виталий Седюк се опита да го целуне по устата

Уил Смит удари шамар през лицето на украински журналист, който се опита да го целуне по устата по време на премиерата на новата му лента "Мъже в черно 3" в Москва.

Докато вървеше по червения килим актьорът спря по молба на известния с изцепките си Виталий Седюк, който се втурна да го прегърне.

"Уил изглеждаше изненадан от тази проява на близост, но преодоля притеснението си и потупа мъжа по гърба, след което онзи се опита да го целуне по устните. Първоначално Уил не разбра какво точно става и подаде бузите си, но после се усети и избута журналиста с думите "Какъв по дяволите ти е проблемът, човече?", след което го цапна по лицето", разказал очевидец, пише bliasak.bg.

"Уил явно много се ядоса, защото веднага след това каза: "Има късмет, че не го фраснах с юмрук". Той обаче се усети как е прозвучало това и добави: "Ох, съжалявам, казах го пред камерите", разказал още свидетелят.

Въпросният Виталий Седюк е същият, който се избъзика с Кралицата на попа Мадона на светско събитие, като й подари най-омразните й цветя - хортензии.

Свързани новини