search icon

Любопитно

Венета Райкова: Ама и този път не познахте!

Прогнозата, че заради нисък рейтинг Нова телевизия ще свали от екран предаването''Горещо'', разклати лабилните нерви на водещата

Прогнозата, че заради нисък рейтинг Нова телевизия ще свали от екран предаването на Венета Райкова - „Горещо“, разклати лабилните нерви на водещата.

От личния си профил блондинката побърза не само да се защити и да опровергае слуховете, че предаването няма да падне от ефир, но и нападна медиите, които разпространиха прогнозата и статистиката, пише bliasak.bg.

„Ей, много ви се иска бе злобари!! Ама и този път не познахте ха-ха!! Информирайте се преди да пишете!! Аз на 1 юни празнувам 20 години работа като журналист, мога само да им пожелая моята успешна кариера!! Ама то само с лъжливи статийки не става, трябва и акъл хахахахаха“, гласяха жлъчните излияния на водещата.

Нека припомним, че от няколко години насам се правят подобни предположения, но до този момент Венета не е намирала за нужно да дава обяснения и да отхвърля и коментира слуховете. Ето защо категоричната й гаранция, че това няма да се случи и този път, кара зложелатели да коментират като сигурен знак, че съдбата на предаването не е толкова сигурна, колкото тя се опитва да я изкара.

Свързани новини