search icon

Любопитно

Ерик скъса с Вивиан заради порното ѝ

Фолк певецът се срамувал от разкрепостеното поведение на Вивиан

Ерик се раздели със своята половинка Вивиан. Причината звездата на Diapason Records да сложи край на връзката им е, че не одобрява участието на сексапилната брюнетка в онлайн реалитито ''Big Boss".

Изпълнителят беше заедно с носителката на титлата ''Мис София" близо 8 месеца. В началото двамата упорито криеха връзката си и признаха за нея чак през месец декември 2011. Въпреки многото слухове, които ги разделяха, любовта им устоя до днес. Сега обаче двойката окончателно прекрати интимните си отношения. Причината за разлъката е тоталното несъгласие на Ерик екс половинката му да участва в еротичното риалити "Big Boss".

Изпълнителят на актуалния хит ''Бизнесмените" признава, че е свикнал със скандалния имидж на приятелката си, но желанието й да се включи в онлайн шоуто, за него е недопустимо. ''Самият аз съм доста разкрепостен и мога да приема много неща, но това вече е прекалено. Не мога да си представя, че моята половинка ще излага сексуалните си подвизи в интернет пред хиляди хора.", каза Ерик.

''Опитахме се да се разберем с нея, но тя настоява да участва в риалитито на всяка цена. Аз от своя страна, не мога да го приема и затова се разделихме Това е неин избор, в крайна сметка. Пожелавам й да постигне това, което си е поставила за цел!.'', сподели още той.

Певецът на Diapason Records признава, че винаги успява да запази идеални отношения с бившите си гаджета. ''Доколкото зависи от мен, аз ще се постарая да останем приятели, защото когато си бил с някой човек, е много тъпо да се правите, че не се познавате след това или да се карате. Нямам лоши чувства към Вивиан, напротив. Просто пътищата ни се разделиха!", категоричен е той, пише lifestyle.bg.

Свързани новини