search icon

Съдби

Джей Зи: Мислех, че Блу ще ме вдъхнови, но не стана така

Вместо да се отдаде на композиране, рапърът призна, че в момента предпочита просто да прекарва времето си с момиченцето си

Щастливият татко Джей Зи заявил, че си е мислел, че раждането на дъщеричката му Блу Айви Картър ще го вдъхнови да пише музика, но в действителност не станало така.

Вместо да се отдаде на композиране, рапърът призна, че в момента предпочита просто да прекарва времето си с момиченцето си.

"След като се роди дъщеря ми, си мислех, че ще ме залеят много чувства, които ще искам да облека в музика, но всъщност се случи нещо съвсем различно. Сега всичко, което искам, е да се наслаждавам на всяка свободна секунда, прекарана с нея, но съм сигурен, че желанието да пиша музика, ще се върне в един или друг момент", признал Джей Зи.

Припомняме ви, че само дни, след като малката Блу Айви се появи на бял свят, Джей Зи пусна новото си парче Glory, в което се чува плачът на момиченцето.

Песента за нула време стана сензация в Интернет, тъй като милиони хора искаха да чуят първите звуци на едно от най-известните бебета в света, пише bliasak.bg.

Свързани новини