search icon

Любопитно

Бербо си идва на 2 юни

С малката си дъщеря Деа и с жената на живота му Елена ще отдъхват семейно на Слънчев бряг

След броени дни се очаква Димитър Бербатов да кацне за традиционната си българска ваканция. Докато неговият агент Емил Данчев му търси достоен отбор в Западна Европа, най-популярният роден футболист ще влезе във филма ''С деца на море''.

С малката си дъщеря Деа и с жената на живота му Елена ще отдъхват семейно на Слънчев бряг. Според различните информации това може да стане на 2-и или на 6-и юни.

Близки до Митата твърдят, че той си идва на 2-и, ще се види с приятели и роднини през уикенда, а след това през първата цяла юнска седмица ще се отправи към брега на Черно море.

Бербатов притежава апартамент в огромен комплекс в най-големия ни курорт. Всеки ден, докато е на Слънчев бряг, той рита на специалното футболно игрище до един от хотелите. Организира се с летуващите по същото време футболни ветерани.

Миналата година сред тях беше Гонзо, както и много други звезди от последните години. Не е ясно само дали Стилиян Петров ще може тази година да се включи в турнирчетата, които Бербо и останалите си спретват, докато летуват, пише slava.bg.

Свързани новини