search icon

Съдби

Габриела Василева: Имам истински човек до себе си

„С удоволствие ще приема каузата на Мис България относно грижата за бездомните кучета“

„Какво по-хубаво от световен мир… Но все пак няма да го кажа на конкурса Мис Свят“ – заявява в интервю за в. „Преса“ Мис България 2012 Габриела Василева.

„С удоволствие ще приема каузата на Мис България относно грижата за бездомните кучета“ – категорична е красавицата. За себе си тя разкрива:

„Родена съм в Бяла Слатина, там съм учила до 12-и клас. Имам молко, но истински приятели от родния си град. Сега съм студентка в УНСС втора година. Уча „Икономика и бизнес“. Обичам семейството си, близките си и кучето си страшно много. Те се радват на моите успехи дори повече от мен, което ме прави още по-щастлива. Винаги съм се стараела да са горди с мен и се радвам, че го постигам, и не говоря само за конкурса, а за живота като цяло. Въпреки че от две години не съм вече там, а в София, където уча, живея и работя, обичам да се прибера и да прекарам няколко дни в родния дом. На никое друго място не се чувствам толкова сигурна и добре, както там – обгрижвана от вниманието на близките си“.

За приятеля си Габриела Василева е лаконична:

Не искам да споделям подробности за личния си живот. Важното за мен е, че имам истински човек до себе си, който ме подкрепя“.

Свързани новини