search icon

Любопитно

Деми Мур пита за секспози

След тежката раздяла с Ащън Кътчър и влизането в рехабилитационен център актрисата вече се е захванала с нови ангажименти

Звездите разкриват тайни от спалнята си в новото телевизионно предаване на Деми Мур.

След тежката раздяла с Ащън Кътчър и влизането в рехабилитационен център актрисата вече се е захванала с нови ангажименти.

Тя е продуцент на тв шоу, в което първенците на Холивуд споделят интимности.

В една от сериите Деми събира три от най-големите съблазнителки в киното. Гуинет Полтроу, Зоуи Солдана и Джейн Фонда разкриват любимите си сексуални пози пред водещата Аманда де Кадене, една от близките приятелки на Деми.

Най-скромна се оказала Полтроу. Актрисата, която е омъжена за вокала на бандата "Coldplay" Крис Мартин, се изчервила и засмяла, когато водещата я попитала за любимите й пози. През смях тя признала, че практикува всички.
Много по-откровена се оказала 33-годишната Зоуи Солдана. "Харесва ми мисионерската - обичам да го правя на колене, но и да бъда отгоре.

Харесва ми и когато съм права или кучешката", разкрила звездата от "Аватар".

Най-скандална обаче била Джейн Фонда. 74-годишната звезда, която винаги води под ръка по червения килим половинката си, музикалния продуцент Ричард Пери, откровено каза:

"Тъй като съм все още гъвкава, на мен ми харесва да го правя на колене. Но заради проблеми със ставите напоследък предпочитам да лежа или седя на дивана", разкрила легендата.

Свързани новини