search icon

Любопитно

Мис България 2012 Габриела: Няма да се посветя на красотата и успеха

''Не смятам да се посвещавам на успеха и красотата, защото това е нещо преходно'', сподели новата Мис България

"През следващата една година ще се концентрирам върху своята кауза. Засега ще съсредоточа цялото си внимание и сили върху подготовката си за Мис Свят" сподели 20-годишната студентка, която учи икономика и бизнес.

Габриела ще посети едномесечен курс в Англия, за да подобри нивото на английския си език и да се представи по-добре на световния конкурс. Тя все още няма кауза, която да защити в Китай, но каза, че ще я намери през следващите месеци.

"Работех като хостеса в дискотека в Студентски град и като първа работа ме удовлетворяваше", призна Габриела.

"От много малка исках да участвам в конкурса и от 1-2 години вече наистина се замислях", каза 20-годишното момиче от Бяла слатина. "Тази година реших, че вече съм достатъчно зряла, за да се явя".

"Бях изключително радостна, като станах втора. Наистина сияех, бях доволна, че са оценени усилията ми през тези месеци и наистина много гордо си носех короната макар за кратко", сподели Габриела.

Конкурсът бе опорочен заради многото гласове, дошли от страни като Бангладеш, Пакистан, Бразилия, които не би трябвало да имат отношение към избора на Мис България. Журито е определило Грабриела за короната с една точка разлика пред първоначално избраната Ина Манчева. Първото място е в резултат на сбор от гласовете на журите и гласувалите в интернет.

"Докато бяхме в ефир, обявиха какво се случва. С Ина сме в приятелски отношения. Това не е нещо, което трябва да пречи на нашите отношения, в крайна сметка нито аз, нито тя имаме някаква вина", коментира новата Мис България. "Човекът, който е организирал гласуването в интернет трябва да се срамува от постъпката си, защото не е етично", смята тя, пише lifestyle.bg.

По случая се води дело и се търси виновника. На въпрос дали с чиста съвест си носи короната, новата Мис България каза, че първоначално е била малко стресната.

Свързани новини