search icon

Любопитно

Михаела Стоичкова се натиска с гадже в цирк

Начинаещата тв водеща демонстрира доста страстно новата си любовна тръпка

Начинаещата тв водеща Михаела Стоичкова демонстрира доста страстно новата си любовна тръпка.

Дъщерята на Христо Стоичков бе забелязана да флиртува с последното си гадже на представление на цирк „Балкански“.

Мика посети цирка заедно с най-новия си любим и в компанията на солидна охрана. Но вместо да се настани във VIP-ложите, чаровницата предпочете да наблюдава отблизо спектакъла на манежа, пишат от „Шоу“, цитира kliuki.bg.

Едър мъжага придружаваше двойката и се грижеше никой да не притеснява Мика и приятелят й през цялата вечер. За представлението дъщерята на Христо Стоичков заложи изцяло на спортна визия, обличайки дънки и блуза, вместо някоя от марковите си рокли.

Но дори и с небрежен външен вид, брюнетката бе доста привлекателна в очите на новото си гадже. Той от своя страна през цялата вечер не спираше да я прегръща и целува. Въпреки че някои от по-възрастните зрителите леко недоволстваха от твърде откровената демонстрация на чувства, никой от присъстващите не посмя да се оплаче на висок глас, най-вече заради солидния бодигард.

Двойката наблюдава представлението с интерес и посрещаше всеки номер с бурни аплодисменти. А за да бъде изживяването пълно, не пропуснаха да похапнат и солидна порция понички и солети.

Свързани новини