search icon

Любопитно

Ники Михайлов: Време е да се замисля за дете

Първо искам да направя следващата крачка в кариерата си – да сменя държавата

Мика Стоичкова се срещна с приятеля си от детските години Николай Михайлов, който разкри пред нея и зрителите на "Нека говорят с... Росен Петров" по bTV за своя скрит талант – да прави суши!

Вратарят на националния ни отбор и на Твенте сподели, че за пръв път опитал суши в Япония, където бил на лагер с представителния тим.

Ники Михайлов разказа още и за линията дрехи, която разработва в момента. До 7-8 месеца се очаква да излязат и първите модели.

Холандската кухня не се нрави на вратаря. Той разказа за времето, което прекарва в страната заради клубния си отбор.

"Когато отида там, времето спира да тече. Аз живея в едно селце и е доста скучно. Играя на PlayStation, книги не чета. Имам готвач, защото аз като цяло не мога да готвя. Има и жена, която ми помага с чистенето."

Ники Михайлов разкри и значението на татуировките си. Сподели, че една от тях е и буква на специална за него жена, но запази в тайна, коя точно е тя.

"Мислил съм за семейство, искам да имам три деца и е време да се замисля и за първото вече, но първо искам да направя следващата крачка в кариерата си – да сменя държавата. На мен Холандия не ми харесва, това не е тайна. Най-много искам в Италия и Испания. Милан ми е любим отбор."

Свързани новини