search icon

Любопитно

Алекс Раева: Чупила съм си ръката нарочно

Като малка била инатливо дете и често си фантазирала истории, за да изпъкне сред останалите

Когато майка ми искаше да ме запише да уча рисуване, реших да си счупя ръката, като скоча от люлка. Не ми се учеше това. Но пак ме приеха и нямах избор. Това разказа пред “Тази неделя” по bTV Алекс Раева.

Тя разказа, че като малка била инатливо дете и често си фантазирала истории, за да изпъкне сред останалите.

“Имах съученици, които бяха ходили в чужбина и аз реших да не остана по-назад и да кажа, че през лятото съм била в Канада. Купих картички, които да приличат на далечната страна, надписах ги и дори исках да ги пратя по пощата. Ама явно ми е дошъл акълът и не ги пуснах”, разказва новоизпечената актриса.

Илия Раев, бащата на Алекс, сподели пък, че със съпругата си Наталия Бардская не са се харесали от пръв поглед, пише БЛИЦ.

“Две години ми беше най-противната състудентка. Но като се събрахме, та до сега, не сме имали нито проблеми, нито спорове, нито дрязги”, разказва Раев-баща.

Актьорът призна, че харесва сегашния приятел на дъщеря си – Диджей Дончо. “Много е добър, винаги ни се обажда като има възможност”.

Загриженият татко заяви, че е категорично против страстта на дъщеря си – гмуркането. “Не ми говорете за това. Непрекъснато я мислим с майка й как е”. Алекс пък се оправда, че хобито е не само нейно, но е споделено и от Дончо.

Бащата на Алекс твърди, че тя няма пръст в избора на екипа на “Седем часа разлика” той  да поеме ролята на починалия доайен Ангел Георгиев – Ачо.

“Четох сценария, десетина дни бях в колебание, дори мислех да се откажа, защото предизвикателството е особено, а случаят е тъжен и трябваше да го преодолея. Ако Ачо ме чува и гледа отнякъде, мисля, че той би се съгласил да го заместя”, казва актьорът. 

Свързани новини