search icon

Любопитно

Ивайло Захариев: Още не съм се оженил

Актьорът само раздал сватбените покани на гостите

Противно на тиражираните информации, че Ивайло Захариев се е оженил, актьорът сам отрече твърденията. Той заявява: ''Неее, все още не съм женен. Затова не мога да ви кажа и нищо за първата брачна нощ''.

С тези думи Ивайло опроверга медиите, които вчера оповестиха, че тайно се врекъл във вечна вярност на приятелката си Миряна в столичен ресторант. ''Нищо подобно. Просто на това място обсъдихме с родителите ни последните детайли от приготовлението за сватбата, макар да бяхме по-официално облечени'' – обяснява Захариев.

Докато разговарял с репортер на вестник ''България днес'', актьорът пробвал ризата за официалната церемония на сватбата. Датата на венчавката е в началото на май – съобщава агентът от ''Под прикритие''. Актьорът издаде, че двамата с Миряна вече са раздали сватбените си покани, а кумове на събитието ще бъдат техни приятели. На тържеството им ще звучат много от най-големите хитове на Ю Ту, както и християнският рок на Мисти Едуардс, пише kliuki.bg.

Мартин от ''Под пригритие'' твърди, че с Миряна продължават да спазват уговорката да не живеят заедно и да не делят едно легло преди брака. Но вече имат общ апартамент, който обзавели с ''подръчни'' мебели. ''Бракът е институция, а не просто разходка до гражданското'' – твърди вярващият актьор.

Свързани новини