search icon

Любопитно

Майката на Жоро Бирмата: Като иска да се жени за Преслава

''Не завиждам на бюста на Преслава, моите гърди са силиконови и не крия това''

Една от най – заплетените истории в родния хай лайф получи неочаквана развръзка, след като майката на Жоро Бирмата – Лидия Станоева, даде официално позволение на синчето и чалгарката Преслава да се женят, ако това им е на сърце.

Лидия споделя, че Преслава в никакъв случай не е паразит, който има за цел да смуче кръв и пари от семейството, защото сама се оправила добре в живота.

''Не е важно, че Преслава е по – голяма от Жоро. Разликата в годините е без значение, когато съществува искрена и сърдечна любов. Когато се запознахме тя ме очарова тотално, защото е много земна и въобще не е надута като пуяк, каквито ми бяха първоначалните опасения. Преслава е най – свестната от всичките му досегашни приятелки'' – споделя Лидия.

Запознанството между бъдещите снаха и свекърва се случило по инициатива на майката, която по традиция държала да се познава лично с всички гаджета на наследника. Преслава била отведена инкогнито в техния ресторант, където се състояла първата явка между двете. Отначало имало малко напрежение, но вълнението бързо било преодоляно, защото Лидия побързала да разтопи леда с блага усмивка и приятелски разговор.

Свекървата дори сипе суперлативи по адрес на Преслава и твърди, че няма никакви мераци да се конкурира по красота с фолк фурията, пише skandalno.net.

''Абсолютно не е вярно, че завиждам за бюста на Преслава. Моите гърди също са силиконови и въобще не го крия това. Аз редовно си слушам чалга и съм напълно наясно, че в този бизнес трябва не само да умееш да пееш, но и да изглеждаш отлично''

Бизнесдамата Лидия Станоева се прочу, след като стана първата жена – президент на футболен клуб у нас. В спортните среди е по – известна като ''Скалата'', заради лютия си характер. В последно време славата й на желязна лейди започна да я напуска, след като синчето Жоро се засмука с певицата Преслава, въпреки че е с цяла петилетка и нещо отгоре по – малък от нея.

Свързани новини