search icon

Звездите

Ангел залага на ''Градски мацки''

''Припевът е много интересен, става въпрос за Перник...вече съм намерил Голф двойка''

"Градски мацки" - това е заглавието на новата песен, която Ангел подготвя, разкри той в "Открит микрофон", пише signal.bg.

Изпълнителят на Ара Мюзик сподели подробности за предстоящото парче:

"Музиката е на Дидо Калпаков - един нов композитор, който вече нашумява, Гергов ми написа текст. Аз много се чудех с този текст дали да го правя. Песента се казва "Градски мацки" и се пее: "Всяка прилика с други градски мацки е случайна. Сред жените ти си първа и за никой не е тайна..." и нататък няма да го издавам.

Припевът е много интересен, става въпрос за Перник, момчето идва от Перник" - разказва Ангел.

Изпълнителят вече е обмислил идея за видеото, което ще е доста забавно и признава, че има желание да го снима с режисьора Николай Скерлев.

"За клипа вече съм намерил Голф двойка, но много е запазен. На мен ми се иска нашенско да си е, така като му отворя вратата, дето се вика, да падне. Песента е много различна от това, което съм правил - с акордеонче е, много приятна" - обяснява той.

Ангел подготвя и други нови песни, които ще бъдат включени в дебютния му албум. Дискът трябва да е факт тази есен.

"Имам и още една песен, която правя - един кючек. Трябва да преценим с шефа ми коя първо да снимам. С Дамян говорихме, че дуетът ни трябва да го направим за юни-юли, а и още една песен - балада мисля да запиша, защото септември - октомври трябва да ми излезе албумът."

Свързани новини