search icon

Любопитно

Мила Йовович във филм на Жорж Ганчев?

Проектът му се нарича “Мистериозната татуировка” (The Mysterious Tattoo)

Холивудската зеленоока звезда със славянски корени Мила Йовович ще играе във филм на родния политик, писател, бизнесмен и шоумен Жорж Ганчев.

Проектът му се нарича “Мистериозната татуировка” (The Mysterious Tattoo). Кинолентата е замислена като екшън-трилър, в чиято основа е “бизнесът” на бандитска група, която пере пари в Русе.

Жорж споделя, че във филма има и “балкански елемент” – черногорец, който иска да им свие парите. Балканският типаж пристига у нас, придружен от тайнствена алжирска певица, върху чийто гръб законспирирано е татуирана банковата сметка.

Ролята на загадъчната певица е предложена на Мила Йовович, на която вече е изпратен сценарият. Жорж Ганчев работил по него основно по време на престоя си в Лос Анджелис.

Друг проект, над който работи Жорж Ганчев, е филмовата екранизация на романа му “Радостта на палача”. Експолитикът написа книга за живота на жените, които са предпочели да живеят извън България.

“Идеята ми е да покажа колко специална жена е българката. Образът на Криси е събирателен и показва еманацията на всичко хубаво, което крие българската жена”, подчертава авторът.

Свързани новини