search icon

Top stories

Икебаната с ново парче

Неделчев ще представи и клипа на новата си песен „Различните/Нестандартните“, посветена на гейове, лесбийки, травестити и транссексуални

От 23 април българската музика вече няма да е същата!

Tози понеделник в Дома на киното ще се състои премиерата на новия клип на Деян Неделчев и на албума му „Дъртака“!

Албумът на Деян Неделчев „Дъртака“ носи името на едно от вече култовите парчета на Икебаната, което той представи в края на октомври 2010 и впечатли за пореден път с напълно дебилен текст и колоритно видео.

На официалното събитие в Дома на киното Неделчев ще представи и клипа на новата си песен „Различните/Нестандартните“, която е посветена на гейове, лесбийки, травестити и транссексуални.

Клипът на парчето ще бъде заснет на 8 и 9 април, като в него са поканени всички, които искат да бъдат увековечени в проект на Икебаната.

„НА ВНИМАНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ:ВЕЧЕ ИМА ДОСТА ЖЕЛАЕЩИ ЗА ДА СЕ СНИМАТ В НОВИЯ МИ СКАНДАЛЕН ХИТ'РАЗЛИЧНИТЕ/НЕСТАНДАРТНИТЕ/,ПОСВЕТЕН НА ВСИЧКИ ГЕЙОВЕ,ЛЕСБИЙКИ,ТРАВЕСТИТИ И ТРАНССЕКСУАЛНИ.ДО 2 ДНИ ЩЕ ВИ КАЖА И ЩЕ НАПИША ТУКА КЪДЕ ЩЕ СА СНИМКИТЕ,КОИ ДНИ И В КОЛКО ЧАСА.НОСЕТЕ СИ ДРЕХИ,С КОИТО ИСКАТЕ ДА СЕ СНИМАТЕ!ПЕСЕНТА ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНА ЗА 1 ПЪТ С КЛИПА И НА ПРОМОЦИЯТА НА НОВИЯ МИ АЛБУМ'ДЪРТАКА' НА 23 АПРИЛ В ДОМА НА КИНОТО,ВХОДА ЩЕ Е СВОБОДЕН,ДО ХАЛИТЕ.ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ!“, написа Неделчев в профила си във Facebook (за да не ви лишаваме от част от удоволствието, текстът е 1:1 със статуса на Икебаната.

В друго свое съобщение в социалната мрежа Деян Неделчев приканва кандидатите за слава да се появят на уреченото място с пера, цветни аксесоари и въобще всеки предмет, който има отношение към хомосексуалната тематика.

Свързани новини