search icon

Любопитно

Глория напуска България

Примата на фолка заминава на Запад, ще следи изкъсо дъщеря си

Примата на фолка напуска България заради дъщеря си Симона.

След като наследницата на гласовитата русенка завърши с отличие Музикалната акдемия в София, сега ще кандидатства в престижен университет на Запад, разказват приближени до Глория.

Симона Загорова вече е подала документи до няколко учебни заведения в Англия и във Франция, пише в. „Уикенд”. Ако бъде приета в някой от тях, Симона щяла да замине, за да усъвършенства наследената от майка си музикална дарба.

Въпреки, че наричат майка й „кралица на фолка“, Симона се е ориентирала към поп звученето.

В предаването „На кафе“ Глория разказа, че дъщеря й е в паралелка Джаз и поп пеене в музикалното училище, където й се налага да пее песни на световните поп диви.

Преди няколко месеца двете записаха дует – „Имам нужда от теб“ и Гло се радва, че тя се приема много добре както от нейните фенове, така и от приятелите и учителите на дъщеря й.

Изпълнителката, която в една от своите балади приканва емигриралите си сънародници да се завърнат в родината си, ще пренебрегне вопъла си, за да следи изкъсо учението на дъщеря си.

Глория обаче на смятала да преустанови кариерата и сценичните си изяви, които в последно време и без това се броят на пръсти.

Звездата щяла да поема ангажименти само за по-големи концерти и празнични участия.

Свързани новини