search icon

Любопитно

Ирина Флорин: Веско Маринов не ме сваля

''Познаваме се от години''

Естрадният трубадур Веселин Маринов сваля колежката си Ирина Флорин, писаха жълтите издания. Любимецът на вътрешния министър Цветан Цветанов упорито си търсел жена.

Веднага щом зърнал певицата да влиза в столичен клуб, в който Венета Райкова празнуваше 8-ия рожден ден на предаването си “Горещо”, той се залепил за нея и не спрял да флиртува.

Вижте как Ирина Флорин коментира информацията:

"Лъжа е", отсече Ирина.

Тя разказа, че с Веселин Маринов са почти един набор и се познават от години:

"Не помня кога сме се срещнали за пръв път, било е много отдавна, най-вероятно сме се засекли на някоя сцена и сме имали общо участие", каза изпълнителката на песента "Цвят лилав".

Тя и Веселин Маринов се видели на партито по случай 8-ия рожден ден на предаването "Горещо", което бе през седмицата. Поканила ги лично водещата Венета Райкова.

"Веско се спря при мен, поговорихме си, снимаха ни, но после си бъбрих и с Илиян Михов, другата седмица сигурно жълтите ще пишат, че той също ме е ухажвал", каза Ирина.

Тя призна, че вече е уморена от писанията, които жълтата преса постоянно пуска по неин адрес, и затова се е отказала да ги чете:

"Дори вече не се ядосвам на измислиците им", каза певицата.

Утре пък Веселин Маринов тръгва на грандиозно турне от Монтана, където билетите вече са разпродадени, пише 24chasa.bg. Той си е поставил задачата да обиколи 74 града.

Свързани новини