search icon

Любопитно

Фолк дивата Даяна се завърна на сцената

Даяна пусна нова песен след дълга творческа пауза

Фолк певицата Даяна се завърна на сцената!

След дълга пауза изпълнителката на хита „Право в целта” пусна ново парче, което вече обикаля Интернет пространството. Парчето се казва „Лудост” и е по аранжимент на Калин Димитров. Текстът пък е дело на Дони Василева.

„Сърдечно благодаря на Дони за невероятния текст, който написа за мен. Текстът на „Лудост“ е може би единствения текст, който успява да се доближи до сърцето ми“, сподели Даяна, която до неотдавна беше част от музикалната компания на Николай Първанов-Китаеца. Тя си тръгна обаче оттам след много скандали и неизпълнени обещания от страна на пишман-продуцента.

Има вероятност „Лудост“ да се сдобие с клип, но това зависи от феновете. „Искам да се допитам до феновете дали харесват песента и дали искат да направя видео към нея. И аз и целият екип, с който работя, сме дали цялата си душа и сърце, за да се получи тази песен възможно най-добре. Ще бъда много щастлива, ако песента се хареса на хората и достигне до техните сърца, както успя да докосне и мен“, казва още Даяна, пишат от kliuki.bg.

Свързани новини