search icon

Любопитно

"Вдовецът" на Дим Дуков ще се жени!

Красимир Георгиев, наричан от всички ''вдовецът'' на Дим Дуков, вдигал сватба със... жена!

Краси е от Бургас и тази година навършва 35. Двамата с Дим живееха в мансардата на хотела на ул."Екзарх Йосиф" с любимите котки на стилиста.

От страна на Дуков беше любов от пръв поглед, но явно при Красимир нещата са стояли по-различно. Връзката им беше отворена. Ходили са два пъти до прочутия гръцки остров Миконос, където си дават среща гейовете от цял свят. Най-често разпускаха в Холандия.

Дим беше и до последно остана противник на еднополовите бракове. Както и на осиновяването на деца от хомодвойки. Изтъкваше като аргумент, че обществото ни не е дорасло за това. А и "меките китки" също затъвали в битови скандали - най-често по повод на кой колко внася в "семейния" бюджет.

И като пословично обидчиво малцинство реагирали с рязко напускане на "домашното огнище", изгаряйки всички мостове зад себе си. Класическият му израз беше: "Има време. Ще помисля". Така отговаряше приживе Дим, когато го питаха кога и дали някога ще се "женят" с гаджето му.

Брачните кроежи на Красимир обаче надминаха всички очаквания. Известно беше, разбира се, признанието му, че "Дим е бил първият и последен гей в живота му", но никой още не беше виждал такова скорострелно захвърляне на траура.


Бившият на Дуков явно наистина смята да се впише в категорията "хетеро употребени", чиито редици все повече набъбват, като Ники - Китаеца на Азис, пише lifestyle.bg. Сега Красимир Георгиев ще бъде вторият ВИП пример за псевдолюбовните връзки.

След като властната майка на покойния "паркетен лъв" - бившата правителствена стюардеса Вера Дукова, научила за предстоящата женитба на нейния "зет", тя намерила сили да нахлуе в хотелите на сина си и да започне да слага ред.

Свързани новини