search icon

Любопитно

Валери Божинов ще присъства на раждането на дъщеря си

Емил Божинов издаде още, че синът му Валери изобщо не се страхувал да присъства на термина

Бащата на футболиста – Емил Божинов, е потвърдил пред в. „България днес”, че Валери Божинов ще присъства на раждането.

Той ще поддържа жена си Николета в най-трудния за нея момент. Вероятно моделката се страхува от болките при естественото раждане и затова е предпочела секцио. Раждането няма да бъде в Италия, а в столична частна клиника. Специален екип ще бди над Николета по време на родилния процес.

Емил Божинов издаде още, че синът му Валери изобщо не се страхувал да присъства на термина, а не като повечето мъже да припадат от ужас при гледката.

„Валери ще бъде неизменно до жена си. Няма търпение бебето да се появи на бял свят” – твърди бащата на футболиста, който също е радостен да стане за пореден път дядо. Емил уточнява, че драмите с делата, които водят Валери и Алисия в момента, са останали на заден план. Певицата претендира за месечна издръжка на сина им в размер на 10 хиляди евро, а футболистът иска да може по-често да вижда сина си.

Миналата седмица адвокатката на Алисия Радост Караиванова заяви, че 4-годишният син на Божинов и Алисия дори не подозира, че ще има сестричка. Не на такова мнение обаче е Николета, която споделила пред свои близки, че това е грозна лъжа.

Свързани новини