search icon

Любопитно

Ивайло Захариев: Не съм спал с Миряна

"Първата ни целувка ще бъде пред олтара", твърди бъдещата булка Миряна

Актьорът с главната роля в "Под прикритие" Ивайло Захариев още не е имал интимни отношения с годеницата си Миряна, за която ще се ожени през пролетта.

Нещо повече - двамата дори не са се целували. "Първата ни целувка ще бъде пред олтара", твърди бъдещата булка Миряна пред "България днес".

Ивайло пък уточнява, че никога в живота си не е бил с жена просто за една нощ, без чувства и без ангажименти.

Когато снимал еротични сцени с филмовата си партньорка Ирена Милянкова, Захариев предупреждавал любимата си жена да не гледа сериала.

В момента, когато тече подготовката за пролетната сватба в жилището на бъдещите новобрачни живее само Миряна, а Ивайло помага в ремонта. Двамата ще се оженят в протестантската църква, в която се запознали преди една година.

Влюбените се срещнали в момент, когато били отворени за нова връзка след продължителен период на самота.

Миряна твърди, че точно когато решила да не търси любовта, а да разчита на Господ, се състояла и срещата с бъдещия й съпруг. Булчинската рокля е единствената тайна между влюбените и Ивайло няма никаква идея какво ще представлява тя.

Родителите на новобрачните нямали търпение да се сдобият със зет и снаха и вече уточняват последни подробности по венчавката.

Свързани новини