search icon

Съдби

Бони: Искам да уча актьорско майсторство, политология и поп и джаз пеене

''За политиката ви убих, нали?''

Фолк певицата Бони сподели пред bliasak.bg любопитни подробности за себе си.

Тя говори за кариерата си на певица, за новото си амплоа на актриса и за желанието си да учи актьорско майсторство, политология и поп и джаз пеене:

"Да си призная честно, интересно ми е да пея и да играя в киното. Пеенето ми е дадено от Господ и не само то. На всеки един от нас на този свят му е дадена някаква мисия и талант.

Пеене не можах да уча, макар много да исках, защото моите родители ми попречиха. Не мога да ги упрекна, защото тогава времената са били такива. Майка работеше на три смени, татко и той беше на работа непрекъснато. Те са се притеснявали от това, че да бъдеш певица е лошо.

Аз исках да уча в Котел, дори си платих таксата. Тогава майка ми каза: „Не, лека жена в къщата си не искам!” Не можех да й противореча. Може би тя си е мислила, че ще се променя и проваля възпитанието им. Че ще изчезне моралът, на който са ме учили. Мисля, че за толкова години не съм допускала по никакъв начин да се сбъднат думите на майка и да стана лека жена.

Сега искам да насоча усилията си и да се опитам да науча нещо от киното. Това е моята цел. На снимачната площадка на "7 часа разлика" е много забавно, чувствам се много добре и ми е интересно. Еднакво ми е комфортно както сред колегите във фолк жанра, така и сред артисти и кинаджии. Това са хора, които са прекалено искрени и откровени, докато при нас в попфолка през всичките тези години съм виждала да витае омраза понякога. Разбира се, не искам да обидя никого с думите си, това са мои наблюдения и усещания. Но, наистина, благодаря на Господ, че ме срещна с екипът на сериала.

Наскоро по време на снимките направих гаф, за малко не се пребих. Както снимахме, така се ударих в коляното, че ми причерня. Понеже снимаме в болница, дойде сестрата от отделението, помогна ми и ми даде лед. Да поясня, дойде истински медицински работник, а не актриса. Екипът започна се шегува и попита: ”Имате ли свободна стая за Бони, да си полегне”. Много се смях - хем ми причерня пред очите от болка, хем се смях. Поразмачках, поразтрих коляното и продължих снимките. Но станах много сериозна, за това ще кажа, че аз съм добрият медицински работник в сериала.

Всъщност аз имам три мечти - да уча актьорско майсторство, политология и поп и джаз пеене. За политиката ви убих, нали? Но аз винаги съм се интересувала от нея, просто не съм го споделяла. Тази година твърдо съм решила, че ще запиша едно от трите висши.

От кое се печели повече? Не всичко в този живот е пари, макар да съм съгласна, че не може да се живее без тях. Трябва да имаш необходимите средства, за да преживяваш, но човек не трябва да робува толкова на парите и да става меркантилен. За мен най-важното нещо са взаимоотношенията между хората, колегиалността, добрият тон. Затова сме хора."

Снимки: Bulphoto

Свързани новини