search icon

Любопитно

Адреналинката Жана се омъжва

Вече четири години бившата адреналинка Жана върти любов със загадъчен мъж на име Слав

Вече четири години бившата адреналинка Жана върти любов със загадъчен мъж на име Слав. Дори колегите й от ТВ 7 не са имали честта да видят на живо мистериозното ѝ гадже.

Красавицата брани личния си живот и отвръща с мълчание на всички въпроси, касаещи връзката й. За него в медиите съдят само по усмивката и скъпарските тоалети на звездата от сутрешния блок на Бареков.

Жана и нейният кандидат-съпруг прекараха вечерта на 3 март в зала 2 на НДК, където се състоя премиерата на спектакъла ''Огния''. По време на шоуто двамата спазваха дистанция помежду си и не даваха никакви признаци за интимните си отношения заради присъстващите фотографи.

След края на представлението пък излязоха с първата вълна зрители, преодоляха тълпата във фоайето и побързаха да напуснат Двореца на културата. И чак когато се озоваха в подлеза на НДК, се престрашиха да се отдадат един на друг.

Потисканите им в продължение на час и половина пориви взеха връх и влюбените се прегърнаха. Винаги, дори и в най-откровените си интервюта Жана, е избягвала да разкрива подробности за гаджето си. Единственото, което е споделяла по този повод, е, че със силната ѝ половинка са ги запознали общи приятели.

Ухажването всъщност продължило доста дълго, твърдят хора от обкръжението на бившата адреналинка. Слав спечелил сърцето й след седмици на настоятелни покани и куп романтични жестове. Не е ясно защо красавицата се е колебаела да откликне на чувствата на господина, но със сигурност причината не е скрита във възрастовата им разлика, пише skandalno.net.

Слав е стабилен мъж- човек с положение, одумват го колежки на Жана в ТВ7. Този извод се наложил заради ежедневните модни дефилета на 28-годишната хубавица в коридорите на най-амбициозната и прогресираща телевизия. Госпожицата шашкала с шикозни тоалети, каквито притежават само само най-актуалните ни фолкзвезди. На работното си място идвала пременена с дрехи, чиито етикети са способни да предизвикат вълнение у всяка една жена.

Откакто е в ТВ7, на Жана и се налага да става в 5 сутринта. Тя обаче не се оплаква от ранното ставане. Възражения нямал и приятелят ѝ. С каквото и да се захване, тя винаги е имала късмет. В миналото жънела успехи на всички конкурси, на които се явявала. Печелила е не само кастинга за адреналинки в ''Господари на ефира'', но и първото място на ''Мис Стара Загора''.

Преди няколко месеца красавицата получила предложение за брак от гаджето си Слав, твърдят хора от обкръжението им. Приятелят й поднесъл пръстена навръх рождения й ден – 14 ноември. Двамата още не са обявили дата за сватбата си, но по всичко личи, че венчавката им е неизбежна.

Свързани новини