search icon

Любопитно

Прецакали Биляна Петринска за „Женени с деца”

Актрисата се явила на кастинг, но продуцентите на комедийния сериал я отрязали

Актрисата Биляна Петринска отпадна като вариант за главната женска роля в най-новия български сериал „Женени с деца”.

Актрисата се явила на кастинг, но продуцентите на комедийния сериал я отрязали, научи „Монитор” от сигурни източници.

„Не съжалявам, че не са ме избрали за ролята на Цвети Бикова. Опасно е, когато те сравняват с оригиналната героиня. Разбрах, че американците са ме харесали, но явно българските им колеги имат други планове”, разкри Биляна Петринска.

За ролята на съпругата Цвети Бикова са спрягани Стефания Колева и Ернестина Шинова, а сред кандидатките, явили се на кастинг за ролята на дъщерята Сиси, са били Лора Караджова, София Маринкова и Деси Тенекеджиева.

Кой обаче ще играе в "Женени с деца в България", ще стане ясно в неделя, в централните новини на „Нова“, когато актьорите ще махнат хартиените пликове от главите си.

От кухнята на сериала издадоха, че актьорът в ролята на Жоро Биков в реалния живот не е женен и вместо с две е с едно дете – 11-месечна дъщеря.

Другият жокер е, че в шести и седми клас рита футбол в спортно училище, но след това завършва Италианския лицей. Актьорската му кариера започва на сцената на Сатиричния театър и продължава с участия в телевизионни предавания, американски, френски и италиански продукции, а така също и в исторически филм на BBC за Ханибал. Биографията на актьора Христо Мицков най-точно съвпада с описанието, но дали е той, ще видим в неделя.

Свързани новини