search icon

Любопитно

Гущеров не пуснал Мария на наградите на Планета!

Миньончето на фолка изненадващо не присъстваше не само на церемонията в НДК, но и на афтърпартито след нея

Фолк певицата Мария се оказа сред малкото представители на чалга бранша, които липсваха на наградите на телевизия „Планета“.

Миньончето на фолка изненадващо не присъстваше не само на церемонията в НДК, но и на афтърпартито след нея.

А причината за първи път от години да не посети най-грандиозното събитие във фолк средите е новото й гадже Християн Гущеров.

Депутатският син буквално забранил на последната си любима да се появява на светското събитие, опасявайки се, че тя може да се изложи, пишат от .

След като стана ясно, че певицата не е номинирана в нито една важна категория и няма да спечели награда, фаталната брюнетка силно се разстрои.

Според последните слухове, фолк дивата вдигнала грандиозен скандал и на Митко Пайнера, задето името й липсва във важните категории.

Оправданията на продуцента, че едва тази година е започнала да прави хитове също не повлияло на самозабравилата се примадона и гаджето й скоропостижно решило да предотврати по-сериозни публични драми, пише kliuki.bg.

За да не се разстройва допълнително възлюбената му, Гущеров решил да я откаже да присъства на церемонията. А и фолк певицата била толкова бясна, че отказала да отиде не само на награждаването, но и на купона.

Свързани новини