search icon

Top stories

Кралицата e недоволна от Катрин, смята я за тъпа

Според Елизабет Втора херцогинята на Кеймбридж не се занимава достатъчно с благотворителност

Според последните слухове около британското кралско семейство Елизабет Втора била много недоволна от съпругата на принц Уилям - Катрин. Нейно величество смятала, че херцогинята на Кеймбридж е доста мързелива и суетна и че не се занимава достатъчно с благотворителни инициативи.

Останала временно без закрилата на принц Уилям, Катрин ежедневно се сблъсквала с недоволството на Кралицата и желанието й да я направи копие на принцеса Даяна. "Графикът на Елизабет Втора е пълен с ангажименти и тя е крайно възмутена, че при Кейт не е така", твърди източник от Бъкингамския дворец, пише bliasak.bg.

"Според Кралицата Катрин не се занимава достатъчно с благотворителност. За последната година тя се е появила на 35 подобни събития, но Нейно величество не спира да я сравнява с Даяна, която организираше по около 170. Освен това Кралицата смята, че херцогинята е доста суетна. Вярно, че сега всички погледи са вперени в нея и жените по цял свят я копират, но Елизабет не одобрява това, че тя прекарва 4-5 часа дневно с фризьорите си", издал информаторът.

"На всичкото отгоре Кралицата не смята, че Катрин е особено умна. По време на едно от посещенията си херцогинята попита дали яйцата на Фаберже още се произвеждат. Подобно невежество е недопустимо за човек, завършил история на изкуството", допълнил източникът.

Свързани новини