search icon

Любопитно

Рут прави електронен албум

Певицата Рут Колева ще предложи нов звук на почитателите си.

Певицата Рут Колева ще предложи нов звук на почитателите си. Тя разкри подробности пред „Блясък“.

Вече има записано едно фънк парче, но смята останалите песни да се отличават от досегашния й звук. Досега Рут твореше в стиловете соул и фънк, но в новата й тава ще е изненада феновете си:

„В момента записвам новите неща – новият ми албум ше е към 6 песни. Със сигурност едно от парчетата трябва да е готово до 8-9 март“, пресмята певицата и обещава, че продукцията й няма да напомня с нищо на предишния й проект „Within whispers“.

„Смятам че всеки нов продукт, който правиш, трябва да е различен от предишния и да показва нова част от теб като емоция. Този път албумът ще има малко по-разчупени парчета с broken beat мотиви, малко по-западноевропейско звучене – с малко по-електронни елементи“, похвали се изпълнителката.

Певицата започва и национално клубно турне с нейния Live band – Елена Ангелова (перкусии), Симеон Петрунов (бас), Филип Александров (клавишни), Теодор Иванов (барабани) и Стоян Джаферов (китара). Турнето на Рут за малко да съвпадне с идването на Баба Марта, за да не я разсърди, Рут започва с концертите от 2 март. Очаква се да обиколи Стара Загора, Бургас, Благоевград, Свищов, Шумен, Варна, Велико Търново и Пловдив.

Свързани новини