search icon

Звездите

Джордж Клуни откровено за живота си

Оказа се, че 50-годишният красавец често се чувства самотен, независимо дали е сериозно обвързан или не

В интервю за американско издание Джордж Клуни реши напълно откровено да признае аспекти от живота си, които досега е избягвал да коментира.

Оказа се, че 50-годишният красавец често се чувства самотен, независимо дали е сериозно обвързан или не. "Който твърди, че никога не е бил самотен, лъже", споделя актьорът.

Той твърди, че макар да приема Брад Пит, Анджелина Джоли и Мат Деймън за едни от най-близките си приятели, те не се срещат често. С Брад дори не излизали заедно през последната една година, пишат от bliasak.bg.

"Най-самотен обаче съм се чувствал, когато съм бил в лоша връзка. Тогава съм се чувствал и най-изолиран", откровен е Джордж Клуни. Учудващо, но самият той не веднъж е бил зарязван от гадже. За някои от случаите актьорът признава, че е очаквал подобна развръзка в отношенията си с жената до него, но при други е бил неприятно изненадван от решението на половинката си.

Актьорът споделя, че е имало период в живота му, в който е прекалявал с пиенето. Докато преди е консумирал алкохол само в ограничени количества, постепенно е започнал да пие без да има видима причина. Джордж дори откровено признава, че е пробвал и кокаин.

Свързани новини