search icon

Любопитно

Какъв подарък получи Стоичков за рождения си ден?

Дъщеря му Михаела побърза да разкрие изненадата

Христо Стоичков ще получи екскурзия като подарък от своето семейство за рождения си ден – съобщава на страниците на „България днес” голямата му дъщеря Михаела.

Ваучерът за воаяжа ще му бъде връчен веднага, след като Камата се прибере от лагера в Турция, където е с футболистите на Литекс.
„Дестинацията ще я запазя в тайна, за да бъде изненада, но на пътешествието ще бъдем цялото семейство” – добави Михаела. Тя и майка й Марияна имат още една приятна изненада за главата на семейството.

Двете са получили покана от испанско списание за фотосесия и са я заснели в луксозен хотел в София в края на миналата седмица. Най-хубавата снимка ще украси корицата на февруарския брой, който ще излезе на 26-и.

„Сигурна съм, че баща ми и всички наши близки ще бъдат изненадани, още повече, че мама, която е прекрасен човек, не обича медийните изяви” – допълни чаровната наследница на Стоичков.

„За мен 8-ми февруари е много емоционална дата и винаги сме я отпразнували с голямо настроение. Така ще бъде и днес. През деня ще се обадя на татко и ще му пожелая здраве и много успехи като треньор на „Литекс”. Довечера ще изляза с приятели и ще ги почерпя” – каза още Михаела Стоичкова, допълват от kliuki.bg.

Свързани новини