search icon

Звездите

Ани Хоанг мечтае за трона на Глория

Да задмине примата на поп фолка Глория била детската мечта на фолк дивата

Младата амбиция на попфолка Ани Хоанг още от дете искала да бъде певица. И най-вече да задмине по успех Глория. Клип с детските мечти на брюнетката се появи в мрежата.

По време на участие в детско предаване, малката Ани споделя, че най-много иска да успее повече от Глория. Записът е вероятно отпреди повече от 10 години, но фолк дивата още тогава има амбиции за голямата сцена.

Още като малка Ани се увлича по песните на Глория и дори в детското предаване ''Кой е по-по-най'' изпълнява един от старите хитове на фолк примата ''За добро или зло''. А на един от въпросите на водещия отговаря, че като порасне иска да стане по-добра и от Глория.

Днес за амбициозната изпълнителка вратите към голямата сцена са отворени, благодарение на гаджето й Люси Иларионов. Режисьорът открай време е покровител и ментор на младата звезда и полага сериозни усилия да я лансира успешно, пише kliuki.bg.

Заедно с това, Ани Хоанг не се бои да покаже малко повече плът на сцената, а и извън нея. Все пак отдавна у нас е практика фолк певиците да ходят полуголи, особено ако искат да пробият в лекия жанр.

Свързани новини