search icon

Любопитно

Мадона: Сбъдната мечта е да пея на "Супербоул"

''Пея над 25 години, но никога не съм работила толкова здраво и детайлно''

Певицата Мадона призна, че възможността да пее между полувремената на "Супербоул" в неделя е една от най-съкровените й мечти.

Миналогодишният "Супербоул" привлече над 110 млн. американски зрители, което бе рекорд за тв излъчване в САЩ.

"Мечта е да пея на полувремето на "Супербоул", сподели родената в Мичиган звезда.

"Пея над 25 години, но никога не съм работила толкова здраво и детайлно, дори откачено, колкото за това шоу... Опитвам се да го направя по възможно най-грандиозния начин", допълня тя.

На въпрос дали е усетила напрежението от голямата публика, пялата на десетки стадиони по света изпълнителка заяви: "Да, усетих го".

Тя освен това разкри, че по време на шоуто в Индианаполис ще изпее "три стари парчета" и новия си сингъл "Give Me All Your Luvin".

Шоуто на почивката на "Супербоул" привлича редица музикални звезди. През последните години в него се изявяваха Пол Маккартни, "Ролинг стоунс", "Ю Ту", Принс, Брус Спрингстийн и Джанет Джексън.

Изпълнението на Джексън през 2004 година бе най-скандално. Тогава Джъстин Тимбърлейк, който пя редом до нея, дръпна костюма й, излагайки едната й гърда пред милиони тв зрители. Мадона обаче увери, че няма да прави подобно нещо, пише БГНЕС.

Снимки: Getty Images/ Guliver

Свързани новини